Til forsiden | Vi bruger Mercury CMS 6.0 til dette website
fredag, den 28. oktober 2016

Vores principper

Princippet bag Monolith-Systems' udviklingsmetoder er, at alle systemerne skal defineres som selvstændige enheder som kan bygges sammen og som enhver kan anvende.

  • Vi bygger kun moduler der kan fungere sammen med de eksisterende.
  • Vi skræddersyr løsningen til at opfylde netop jeres behov, men vi gør det ud fra vores grundsystem som er gennemtestet og kan kombineres med moduler efter jeres ønske.
  • Vores primære mission at udvikle flere og flere byggeklodser, så vi kan efterkomme kundernes nye krav til fleksibilitet og brugervenlighed.

Det betyder at vi skaber alle systemer som byggeklodser (moduler), og vi har derfor let ved at sammensætte netop den løsning som passer til den enkelte kunde. Samtidig kan vi, når behovet melder sig, udbygge de eksisterende løsninger.

Udvikling med hjertet i jeres firma

Når vi påbegynder en ny opgave, indleder vi med at sætte os ind i jeres virksomheds behov, så vi kan udtænke den løsning som matcher jeres behov bedst.

På den måde føler vi os som en del af jeres virksomhed og ikke blot som en leverandør på timeløn/fastpris. Vi forsøger at finde de løsninger som giver jer mest værdi for de ressourcer I har tilrådighed.

Vi mener at et WIN-WIN forhold imellem kunde og leverandør er vejen frem. Hos Monolith-Systems er man således ikke blot et "nummer i køen".