Til forsiden | Vi bruger Mercury CMS 6.0 til dette website
onsdag, den 26. oktober 2016

Billigt og nemt CMS til firma hjemmesiden

Lyst til at prøve et nyt CMS og leverandør? Vi hjælper dig igennem hele processen, fra opbygning af ny hjemmeside, til hosting/webhotel og flytning af mail, så du får en professionel og logisk løsning som du kan få gavn af.

Du abonnerer på vores ydelser og hvis du nogensinde vil skifte igen, er du automatisk ude når dit abonnement ikke bliver fornyet længere. Du vælger selv om du vil betale kvartalsvis, halvårligt eller helårligt (afhængigt af hvor meget rabat du ønsker).

Har du allerede en CMS løsning, men kan ikke finde ud af den, så lad os høre hvad du gerne vil have og send os et link til siden, så kan vi komme med et bud på hvad det ville koste at skifte til en brugervenlig webudbyder.

Interesseret? Skriv til os på

Dansk, nemt, simpelt, effektivt, skabelonsbaseret

Hold firmaets eller foreningens hjemmeside opdateret vha. Mercury CMS 6.0 - brug kun få minutter på at opdaterer i et system der selv husker designreglerne for jer.

Netop nu køre vi kampagne med en startpakke til små og mellemstore virksomheder. Læs mere på www.cmshjemmeside.dk

Læs mere

Bliv klogere på Facebook, Twitter, YouTube, Blogging

Mulighederne er uendelige. Overvejelserne kan være mange. Vi hjælper med at vurderer hvilke Web 2.0 tjenester som kan være til gavn for jer.

Læs mere